RECRUTAREA ÎN 5 PAȘI

krok1
Krok 1

PASUL 1 – LASĂ-NE SĂ TE CUNOAȘTEM! – DEPUNE-ȚI CV-UL
Găsește o ofertă de lucru interesantă pentru tine și depune aplicația cu ajutorul site-ului nostru. Dacă nu găsești o oferta corespunzătoare experienței tale completează formularul nostru de înregistrare. În felul acesta, vom putea să te contactăm în momentul primirii unei oferte care îndeplinește așteptările tale.

krok2
Krok 2

PASUL 2 – CV-UL ESTE ÎN CONCORDANȚĂ CU CERINȚELE- VOM DISCUTA CU TINE

Consultantul nostru te va suna pentru a afla mai mult despre informațiile conținute în CV-ul tău și pentru a-ți cunoaște disponibilitatea. Dacă această convorbire se va desfășura fără probleme, te vom invita la o întâlnire la biroul nostru.

krok3
Krok 3

PASUL 3 – ÎNTÂLNIRE LA BIROU
Aceasta este o etapă cheie în recrutarea noastră. Datorită acestei etape putem să te cunoaștem mai bine, să discutăm despre experiența, abilitățile și așteptările tale legate de un loc de muncă. Totodată, vom verifica și cunoștințele de limbi străine dacă acestea sunt necesare. La întâlnire trebuie să ai CV-ul și alte documente: certificate, diplome, carte de muncă, adeverințe de la cursuri de perfecționare sau calificare etc.

krok4
Krok 4

PASUL 4 – PREZINTĂ-NE CE POȚI – TESTE PRACTICE
Câteodată este necesară testarea abilităților practice. De aceea, organizăm teste gratuite conform normelor potențialului loc de muncă. Te vom ruga să efectuezi câteva operațiuni de bază legate de profesia ta.

krok5
Krok 5

PASUL 5 – ANGAJARE
Dacă etapele de mai sus se vor desfășura cu succes, te vom invita la semnarea contractului. Angajatul nostru îți va aminti încă o dată regulile angajării, te va ruga să completezi un chestionar și te va trimite la analize medicale. Pentru a semna contractul trebuie să ai asupra ta buletinul de identitate, adresa Oficiului Fiscal și a Casei de Asigurări Sociale și de Sănătate, numărul contului bancar și în cazul unei oferte de muncă în UE – documentul care adeverește faptul că în ultimele 30 de zile ai fost supus legislației poloneze*.

*Zgodnie z obowiązującymi przepisami, pracownik, który ma być oddelegowany do pracy w krajach UE musi przez co najmniej 30 dni poprzedzających oddelegowanie podlegać pod polskie ustawodawstwo. Dokumentem poświadczającym ten fakt może być: poświadczenie zarejestrowania w PUP jako osoba bezrobotna/ umowa o pracę/ umowa zlecenie/ ubezpieczenie w KRUS/ dokument potwierdzający podleganie pod ubezpieczenie członka rodziny/ dokument poświadczający prowadzenie własnej działalności gospodarczej/ legitymacja emeryta lub rencisty/ dobrowolne ubezpieczenie zdrowotne w ZUS.